Spring is around the corner, be the first to shop these fresh items! - Arte Antwerp, ØLÅF & New Amsterdam Surf Association

Dickies


Geschiedenis van Dickies

Dickies werd opgericht in 1922 door C.N. Williamson en E.E. ‘Colonel’ Dickie. Dickies werd opgericht om als bedrijf workwear te verkopen aan boerderijen rondom het bedrijf in Texas. De kleding van Dickies maakte haar eerste grote stappen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het bedrijf werd afgezonderd om miljoenen uniformen te produceren voor de strijdkrachten van het land. Tegen het einde van de jaren 50 begon Dickies de Europese markt en het Midden-Oosten te verkennen en werd Dickies een internationaal bedrijf.
Vandaag de dag claimt Dickies the nummer één fabrikant van workwear te zijn over de gehele wereld. Dickies® workwear wordt nu verkocht in alle staten van Amerika en over de hele wereld in landen zoals Zuid-Afrika, Australië, Rusland, Chili, Japan, IJsland, Canada en Mexico.
Fun fact; in Europa kennen we Dickies vooral als skatemerk. Zo zijn de Dickies work pants mega populair onder de skaters. Ook heeft Dickies een succesvolle samenwerking gehad met het bekende streetwear merk Obey.

Kwalitatief en esthetisch goede Dickies items

Goede colourways,, clean streetwear en hoge kwaliteit - dat is de beste omschrijving van Dickies producten. Het merk uit Texas heeft over de jaren heen een ijzersterke reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief goede producten. Dit heeft Dickies natuurlijk te danken aan het feit dat Dickies is opgericht in 192. Een berg ervaring heeft Dickies dus.
Wat de items van Dickies bijzonder maakt is dat deze multifunctioneel zijn. Gebruik de Dickies kleding voor je school of werk. Maar de Dickies items zijn van oorsprong workwear. Dit betekent dat ze een uitstekende kwaliteit hebben!
Kwalitatief en esthetisch goede items, dat is wat Dickies maakt! Welkom in de Dickies shop van FRESHCOTTON!

Dickies bij FRESHCOTTON

Dat wij fan zijn van Dickies, kon je natuurlijk wel al verwachten. Het merk werd, lang voordat wij ook maar geboren werden, bekend met hun kwalitatieve workwear!
Dickies kleding haal je bij FRESHCOTTON vanwege het ruime aanbod, de next day delivery en de gratis verzending op alle order!

Uitgelichte Dickies items

Bij FRESHCOTTON vinden we alle items van Dickies speciaal. De combinatie van clean streetwear en de rijke geschiedenis van het maken van kwalitatieve work wear, maakt Dickies uniek in haar soort. Toch zijn er een aantal items die een speciaal podium verdienen, zie de lijst hieronder:

  • Dickies jassen. Dickies maakt hele praktische en trendy jassen. Een scherpe blik ziet een hoop details die de jassen een echt blikvanger maakt!
  • Dickies classic Work Pants. Deze Dickies broeken staan bekend om hun karakteristieke stijl en hoge kwaliteit. Deze pants zijn het perfecte voorbeeld van clean en dope.
  • Dickies wil graag experimenteren met hun Dickies T-shirts. Check de unieke en diverse designs op de T-shirts met altijd bijbehorende Dickies branding!

Als je fan bent van Dickies, check dan zeker ook Champion, Carhartt WIP of Quality Blanks!