Golia

Filter
0 Items
Newest

Golia

Golia is een unisex sieraden merk, opgericht door Margot Feelders en Roï Elmaliah in 2018 in hartje Amsterdam. Samengesteld en designed voor zowel dames als heren. Golia is een concept voor all-time klassieke sieraden die je los of samen kan dragen, hoe dan ook! “Geïnspireerd door het klassieke 90’s en vintage gevoel, omgetoverd naar moderne ontwerpen. Elk Golia stuk is ontworpen in Amsterdam en handgemaakt in Italië. Om er zeker van te zijn dat de sieraden van de beste kwaliteit zijn, werkt Golia samen met kleine lokale bedrijven voor de productie. Straight from the source, allemaal gemaakt van gerecycled zilver en goud. Vind je favoriete Golia Item bij Freshcotton. Bestel je Golia sieraden online bij Freshcotton. 

Golia bij FRESHCOTTON

Golia heeft de meest unieke sieraden collectie! Met deze 14K gold plated en zilveren sieraden van Golia kun je nu je outfit compleet maken, als kers op de taart. In onze Golia store kun je de volgende items vinden: kettingen, armbanden en hangers. Vind je favoriete Golia Item bij Freshcotton. Bestel je Golia sieraden online bij Freshcotton. 

Top 3 Golia items 

Bij FRESHCOTTON weten we als de beste hoe moeilijk het kan zijn om een keuze te maken uit al deze unieke items. Geen zorgen, we hebben hier een top 3 Golia items list voor je gemaakt! Get inspired: .

  1. De Golia kettingen zijn perfect om je outfit af te maken.

  2. Maak een statement met de Golia hangers

  3. Je kan niet zonder arm candy. Check de Golia armbanden en laat je pols wat shine pakken!

Golia sieraden verzorging 

Omdat de sieraden gemaakt zijn van bladgoud en niet compleet van goud, zijn de sieraden kwetsbaar voor slijtage. Om zo lang mogelijk te genieten van je gouden sieraden raden wij het aan om niet te lang ermee te douchen. Ook wordt het afgeraden om parfum erop te spuiten en om lotion, zeewater en haarproducten er mee in contact te laten komen. Gelieve ook niet te sporten met de sieraden. 

Berg je 14k bladgoud sieraden op in een donkere en droge plek. Vermijd vochtige plekken. 

Mocht het zo zijn dat je toch je sieraden wilt schoonmaken wees dan voorzichtig ! Gebruik een zachte borstel een beetje warm water, voorkom dat het goud slijt. 

Vind je favoriete Golia Item bij Freshcotton. Bestel je Golia sieraden online bij Freshcotton.