Converse

Filter

Sneaker Size

4
3
2
1
1
1
1
1
2
1

Color

2
1
1

Price

€ 24,99
€ 53,99
€ 24,99
€ 53,96

Converse. 

 

Converse is een schoenenmerk dat al decennia lang populair is. Gekenmerkt door de iconische ‘’All Star’’. De Converse heren schoen staat bekend om iconisch silhouet. Daarom kun je je Converse sneakers bestellen bij Freshcotton. Koop Converse heren sneaker bij Freshcotton. Daarnaast zorgt door het gebruik van het textiel dat de schoen altijd mooi aansluit. Daarnaast is het een super ademende heren schoen van Converse. Iets dat super comfortabel en lekker is voor tijdens de zomer. Door de gebruikte kleuren valt de Converse heren schoen makkelijk te combineren. Door de iconische status en design wilden wij bij Freshcotton Converse toevoegen aan de merken die wij aan jou aanbieden. Met de Converse ‘’All star’’ kan jij je outfit naar het volgende level tillen. Wij hebben altijd de nieuwste heren items van Converse speciaal voor jou. Vind je favoriete Converse item bij Freshcotton. Bestel je Converse heren schoenen bij Freshcotton. 

Converse Geschiedenis

 

In 1908 werd door Marquis M. Converse het bedrijf ‘’Converse Rubber Shoe Company’’ opgericht. Hij was een voormalig manager van een bedrijf dat rubber verzorgde voor het produceren van schoenen voor mannen en vrouwen. Hierdoor had Marquis al de nodige connecties in de scene. In 1910 produceerde Converse 4000 schoenen per dag. In 1915 ging Converse tennisschoenen produceren, en in 1917 ging het basketbalschoenen maken. Dit was een keerpunt in het bedrijf waarmee ze veel populariteit wonnen. In 1921 liep er een basketbalspeler genaamd ‘’Chuck Taylor” naar binnen. Hij had pijnlijke voeten en was op zoek naar een oplossing. Hij werd een baan aangeboden gekregen om samen een schoen te ontwikkelen en ambassadeur te worden van het schoenenmerk. Dit resulteerde in de ‘’All Star Chuck Taylor’’. Een iconische schoen met een legendarisch verhaal. Hij bleef verbonden aan het bedrijf tot aan zijn dood in 1969. In 2003 werd Converse overgenomen door Nike

 

Bestel je converse sneakers bij Freshcotton. 

 

Converse items bij Freshcotton

 

Freshcotton stelt met veel zorg, liefde, en passie haar merken samen. Design, duurzaamheid, en kwaliteit zijn kenmerken die we bij Freshcotton heel erg waarderen. Dit zien we terug in de Converse Sneakers. De ‘’All Star Chuck Taylor’’ is een iconische schoen en komt altijd wel voor in het straatbeeld. Van huismoeders tot aan hypebeast kan een de ‘’All Star Chuck Taylor’’ van Converse waarderen. Wij bij Freshcotton vinden de ‘’All Star’’ van Converse dan ook een waardige toevoeging in je kledingkast. Wij bij Freshcotton hebben altijd de nieuwste items van Converse. Zo word jij altijd voorzien van een fris paartje sneakers. Zo ook, voor een Converse heren schoen. Hierdoor verschijn jij altijd in een frisse outfit op het schoolplein, werktuin, of festival. Haal je favoriete Converse item bij Freshcotton. 

Koop je converse sneakers bij freshcotton. 

 

Andere items. 

 

Bij Freshcotton hebben we natuurlijk ook nog andere items dan ‘’All stars’’. We hebben altijd een brede selectie sneakers. Vind je favoriete paartje bij Freshcotton. Een perfect item voor in de zomer. Wanneer het warm begint te worden is het fijn om een T-shirt of korte broek te dragen. Als het s ‘avonds kouder begint kunnen we aanraden om iets warmers te dragen. Een sweater, hoodie, of longsleeve is dan perfect. Moet je naar een nette gelegenheid? Dan kan je het beste even kijk bij de overhemden of knitwear. Daarnaast is er in Nederland ook wel een dag dat het regent. Dan hebben wij de perfecte jas voor jou om je te beschermen tegen de regen. We hebben jassen voor alle seizoenen, of specifiek voor in de zomer of winter. Tijdens de winter is een jeans, lange broek, of trainingsbroek ook geen overbodige luxe. Een pet of muts maakt je outfit echt af. Daarnaast hebben we bij Freshcotton nog andere accessoires.