GRATIS VERZENDING OP IEDERE ORDER | VOOR 23:30 BESTELD, MORGEN IN HUIS | 30 DAGEN BEDENKTIJD

Nieuwe Quality Blanks Winter Parka’s

  • Posted on
  • By Marijn
Nieuwe Quality Blanks Winter Parka’s

Voor deze winter hebben we twee sterke parka jassen ontwikkeld. Functioneel, zeer uitgewerkt, stijlvol en voorzien van mooie, kwalitatieve materialen. Quality Blanks laat met deze jassen zien waar het voor staat:
Great fit - Great style - Great value.

QB20 Classic Parka

De QB20 Classic Parka is de klassieke parka zoals deze hoort te zijn met een langere, rond afgewerkte shape aan de achterkant. Deze parka is gemaakt van een stevige polyester katoen stof die waterafstotend is. De jas is voorzien van een aantal verborgen details, zoals de two way zipper met storm flap, elastiek verstelbare cuffs en de adjustable hood voor ultieme bescherming tegen de winter.

Daarnaast heeft de parka twee grote zakken aan de voorkant met veel opbergruimte, afgesloten door de verborgen drukknoop.
Technische, gewatteerde lining aan de binnenkant, met een binnenzak en minimale branding in de vorm van een rubberen +++ patch.
De QB20 Classic Parka is nu verkrijgbaar voor € 150,- in de kleuren Ink Blue en Bottle Green.

QB20 Parka

QB20 Parka

QB20 Parka

QB21 Tech Parka

De QB21 Tech Parka is voorzien van veel technische features zonder zijn cleane look te verliezen.
Gemaakt van een hoogwaardige polyester polyamide stof die waterafstotend is.
Voorzien van een two way waterproof technische zipper, die ook in de grote, functionele zakken op de borst zitten. De QB21 heeft elastische storm cuffs bij de handen en een hood die elastisch verstelbaar is aan de binnenkant. Technische gewatteerde lining aan de binnenkant met binnenzak en minimale branding in de vorm van een rubberen +++ patch.
De QB21 Tech Parka is nu verkrijgbaar voor € 160,- in de kleuren Black en Navy Blue.

QB21 Parka

QB21 Parka