GRATIS VERZENDING OP IEDERE ORDER | VOOR 23:30 BESTELD, MORGEN IN HUIS | 30 DAGEN BEDENKTIJD

FRESHCOTTON X ADE

  • Posted on
  • By Keke
FRESHCOTTON X ADE

FRESHCOTTON en ADE zijn een zeer speciale samenwerking aangegaan en hebben samen een collectie voor Amsterdam Dance Event gecreëerd. Deze collectie is vanaf 28 september 12:00 uur te koop! Onlangs werd er een campagne geschoten met Amsterdamse DJ's op iconische locaties.

De campagne laat Amsterdam als een een club zien. Op officiele ADE locaties als de Shelter, Noorderling, Gashouder en de Bijlmerbajes is de campagne geschoten met de Amsterdamse DJ's Mirella Kroes, Moody Mehran, Titia en Sjamsjoedin. De fotograaf Rein Kooyman heeft er bewust voor gekozen het abstract te houden door slechts een klein gedeelte van de club te laten zien. De video, geschoten door Freshmen Media, is hier een aanvulling op.


De collectie bestaat uit vier hoodies, vier crewnecks, vijf tees, een longsleeve, twee caps, een muts, een sjaal en een totebag waar de kleuren geel en zwart leidend zijn. De collectie is online vekrijgbaar, maar zal tijdens Amsterdam Dance Event 2018 ook verkrijgbaar zijn tijdens een speciale pop-up shop op het Rokin.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »